Interim HR opdrachten; waar vind je die eigenlijk?

Ik zie in mijn eigen netwerk vaak interim HR managers die nieuwe opdrachten zoeken. Maar waar vind je die nu eigenlijk, die interim HR-opdrachten? Ik ging zelf op onderzoek uit om het voor jou iets makkelijker te maken, hopelijk….

Interim HR opdrachten via netwerk

Interim HR-opdrachten lijk je veelal via een opgebouwd netwerk binnen te kunnen halen. HR = ons kent ons en de gunning is vrij hoog onder elkaar. Binnen recruitment bestaan er wat groepen waar alleen maar recruiters in zitten, maar bij HR heb ik dat nog niet helemaal kunnen ontdekken. Stuur me gerust een appje als jij het verlossende antwoord hebt. Werk in ieder geval aan je netwerk. Ga naar borrels, evenementen en maak met iedereen een praatje. Connect met mensen op LinkedIn (voel je overigens vrij om mij toe te voegen hoor ;))

Intermediair kan best uitkomst bieden

In het begin, als startende interim HR adviseur, heb je natuurlijk geen opgebouwd netwerk. Een intermediair kan daarom best een uitkomst bieden. Ik wil onafhankelijk blijven en geen partij kiezen. Zelf deed ik ooit eens een klein onderzoekje en daar kwamen interessante clubs uit. Je mag me best persoonlijk benaderen als je meer informatie wilt over dit onderwerp.

Facebookpagina’s

Op verschillende Facebookpagina’s worden regelmatig interim HR-opdrachten gedeeld. Ik zou zeker lid worden van de onderstaande pagina’s:

  • 247hrm.nl
  • HRbaan
  • HR-communicatie
  • AllesoverHR.nl
  • HRCommunity
  • HRM Vacatures
  • Tijdschrift voor HRM
  • Personeelsnet HR Professionals
  • Xpert HR Actueel

Zo krijg je niet alleen vacatures mee, maar je blijft ook nog eens up-to-date omtrent uiteenlopende HR-vraagstukken.

Wil je even contact? Gewoon, omdat het kan?

Vanuit mijn eigen ervaring sta ik andere interim HR managers altijd graag te woord. Misschien zorgt dit wel voor inzichten. Je weet het nooit! Of dit nu face-to-face is of via WhatsApp. Als je behoefte voelt om in contact te komen dan app of bel gerust naar 06 45 84 18 55 đź“ž. Oja, en volgen wij elkaar al op Volg Robert op Instagram ?

Contact met Robert