Interim recruiter Arnhem

Ondernemer in Arnhem en op zoek naar personeel? Het kan soms een uitdaging zijn om het juiste talent te vinden. Als ervaren interim recruiter in Arnhem, weet ik wat er speelt in de stad en hoe ik jou kan helpen bij het werven van de beste kandidaten.

Stel je voor…

Je hebt een succesvol bedrijf opgebouwd in Arnhem of je bent HR-manager bij een geweldig bedrijf dat wil uitbreiden. Om te groeien heb je het juiste personeel nodig. De vraag is: ga je een intermediair inschakelen, of wil je het zelf (goedkoper) oplossen? Hoe bepaal je jouw doelgroep en hoe bereik je die met de juiste communicatiemiddelen? Dit kan lastig zijn, zeker als recruitment slechts een klein deel van jouw takenpakket is. Geen zorgen, als interim recruiter Arnhem kan ik je zeker helpen!

Wees gerust!

Ik houd me bezig met interim recruitment en arbeidsmarktcommunicatie voor diverse bedrijven in Arnhem en omgeving, maar ook in de rest van Nederland en België. In het kort: ik help organisaties met employer branding om de juiste sollicitanten aan tafel te krijgen. Ik werk op basis van uurtje factuurtje, zonder hoge fees of detavast constructies. Simpel!

Net even anders…

Als interim recruiter in Arnhem werk ik net even anders dan je gewend bent. Ik breng jouw vacature(s) naar de ideale kandidaat en niet andersom. Hierdoor werk je indirect aan je werkgeversmerk, wat resulteert in de juiste sollicitanten en een versterkt merk voor jouw organisatie.

Wat ik nog meer doe?

Ik schrijf blogs voor bekende recruitmentvakbladen, maak vacaturevideo’s en ben eigenaar van opleidingsbedrijf www.personamaken.nl. Ik geef lezingen om anderen te inspireren en blijf mezelf ontwikkelen door naar school te gaan. Naast dit alles ben ik ook vader van Ravi en woon ik in Schuytgraaf, Arnhem met mijn gezin.

Nu je hier toch bent…Even wat reclame voor mezelf ;).

Ik help organisaties al een ruime tijd met het versterken van hun werkgeversmerk. Ik deed dit eerder voor bekende organisatie als Arla Foods, Bolletje en KraftHeinz en ik wil dit ook voor jouw bedrijf doen! Ik zou het leuk vinden als je aan me denkt, wanneer je overweegt om serieus aan de slag te gaan met recruitment. Neem contact met mij op via het onderstaande formulier of bel naar 085 401 59 38 om te bespreken hoe ik jouw bedrijf kan helpen met recruitment.

Meer over Robert Buning